Om Norgine

Norgine fakta

Norgine B.V. er et europæisk specialiseret farmaceutisk selskab, der blev oprettet i 1906. Vi leverer ekspertise og ‘know how’ i Europa for at udvikle, producere og markedsføre produkter, der tilbyder reel værdi til sundhedspersonale, betalere og patienter.

Norgines tilgang og infrastruktur er integreret og fokuseret på at sikre, at Norgine vinder partnerskabsmuligheder til vækst.

 

Vores lokationer

Norgine har hovedsæde i Nederlandene med globale operationer baseret i Amsterdam og Harefield, Storbritannien. Norgine ejer et R&D site i Hengoed, Wales og to produktionsanlæg, et i Hengoed, Wales og et i Dreux, Frankrig.

Samlet set har Norgine kontorer i Storbritannien (Harefield og Hengoed), Frankrig (Rueil og Dreux), Tyskland (Marburg), Belgien (Heverlee), Nederlandene (Amsterdam), Norden (København), Schweitz (Muttenz), Østrig (Wien), Italien (Milano), Portugal (Lissabon) og Spanien (Madrid). Udenfor Europa har Norgine kontorer i Australien og New Zealand (Sydney), Mellemøsten og Nord Afrika (Kairo).

 

Vores medarbejdere

Norgine beskæftiger over 1,000 medarbejdere. Vi har udvist produktions-, klinisk udviklings-, medicinsk, lægemiddelsovervågnings-, regulatorisk, markedsadgangs-, salgs- og marketingsekspertise over hele Europa.

 

Vigtige partnerskabs milepæle

Partnerskab er kernen i vores forretning. Vores tilgang til partnerskab er fleksibel for at afhjælpe de udfordringer den farmaceutiske sektor står over for. Vi finder og samarbejder med partnere der komplementerer vores evner og deler vores vision om forbedret sundhedspleje.